Membri

Inițiativa noastră a JUCĂTORILOR pare a fi prima de acest gen și se dorește a fi o schimbare de paradigmă în sensul în care JUCATORUL este centrul în jurul căruia gravitează celelalte elemente ale universului sportiv, respectiv cluburile, spectatorii, media, etc….

Fără a antagoniza în niciun fel relațiile între componentele menționate, credem că această focalizare conduce la rezultate pe termen lung în contextul în care viața sportivă este limitată în timp și se derulează la vârste la care personalitatea și educația sunt în formare.

Calitatea de jucător (Practicant al unui sport –  conform DEX) nu se pierde odată cu trecerea timpului, ea doar se atenuează și persistă în vise- fapt demonstrat de un grup de cercetători britanici – sau în meciuri demonstrative, suse, evenimente, aniversări.

Membri fondatori își propun ca prin aceasta inițiativă:

            – să identifice și să conserve suma valorilor individuale ale jucătorilor

            – să gestioneze în nume colectiv și să distribuie în nume individual resursele

            – să promoveze imaginea și performanța individuală și de echipă

            – să asigure un cadru colaborativ pentru membri organizației

            – să dezvolte simțul apartenenței și al persisitenței identității

            – să creeze mecanisme de empatie și sprijin între membri 

Grupul de inițiativă s-a constituit în preajma momentului aniversar al împlinirii a 100 de ani de la formarea asociației sportive  „Universitatea CLUJ”, ca o reacție favorabilă cu un grad mai mare de incluziune decât cel acoperit de manifestările organizate de oficialități.

Asociația își va desfășura activitățile în contextul reglementărilor legale privind organizațiile neguvernamentale non-profit.

Grupul de Inițiativă este compus din Sorin Bagiu, Tiberiu Poraczki

La cest grup de inițiativă poate adera orice persoană – fost sau actual jucător – care își asumă prestarea unor activități în folosul acestei comunități

Aderenții la asociație și membri pot deveni persoanele ce îmbrățișează obiectivele, se regăsesc printre criteriile de validare și își doresc să participe la activități.

Situație actualizată în urma ședinței Comitetului Director din data de 01-02-2021, care a validat cererile de adeziune în funcție de îndeplinirea condițiilor:
– depunerea cererii de adeziune,

– calitatea de fost:

  • jucător
  • antrenor
  • conducător
  • medic
  • preparator
  • susținător cu activitate recunoscută
  • sponsor semnificativ
  • reprezentant media
și care au efectuat plata taxei de înscriere și a cotizației anuale
 
Reprezentare:
Tiberiu Poraczky – Președinte
Ioan Maja – Vicepreședinte
Octavian Abrudan – Secretar
Sorin Bagiu – Director Executiv
 

LISTA CU MEMBRII ACTIVI ASOCIAȚIA ȘI NOI SUNTEM U