Evenimente

Asociația își propune să organizeze evenimente care să păstreze memoria colectivă cu participațiile individuale ale membrilor.

Acestea pot lua forma de:    

            – Cursuri, prelegeri

            – Manifestări

            – Aniversări

            – Partide demonstrative

Astăzi, 21 ianuarie 2021, la ora 12, la Cluj Arena, Asociația ȘI NOI SUNTEM U a organizat o festivitate restrânsă de premiere a membrilor Asociației care s-au retras din activitatea fotbalistică, toți fiind crescuți și formați la Centrul de copiii și juniori Universitatea Cluj, devenind jucători de bază ai clubului. Cei 6 premiați astăzi au jucat pentru U, 1156 de meciuri și au înscris 249 de goluri. A fost un mic gest de recunoștință și respect pentru întreaga carieră fotbalistică sub culorile alb-negre. Mulțumim:

  • ABRUDAN OCTAVIAN
  • GOGA DORIN
  • CORDOȘ ANDREI
  • PĂCURAR ALEX
  • GIURGIU GABRIEL
  • FLORESCU GEORGE

Reacțiile jucătorilor

Răzvan Cociș:

Mulțumesc frumos pentru recunoașterea meritelor. Sunteți de apreciat pentru tot ceea ce faceți ca spiritul Universității să rămână în memoria noastră. Țin să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea mea profesională și nu numai. Numai gânduri bune din partea mea pentru toată suflarea  „U”istă.

Felicitări și colegilor care au fost premiați cu această ocazie pentru întreaga lor activitate.

Gabriel Giurgiu:

Mulțumim tuturor pentru aprecieri și ne bucurăm că facem parte din această familie care duce mai departe istoria, tradiția și spiritul Universității. Vreau să mulțumesc celor care mi-au implementat o serie de valori și principii care m-au ajutat la dezvoltarea mea în carieră, cât și pe plan personal.

Vă doresc sănătate și toate cele bune!!!